Inspiratie Henna Feesten

In samenwerking met SultanWeddingNL (specialist in henna organisatie en decoratie) hebben wij een uniek concept ontwikkeld, geïnspireerd op de nieuwste trends in Turkije. Elke show staat volledig in het teken van jou als bruid. Wij zorgen dat je in de spotlight staat en een onvergetelijke indruk achterlaat op jouw feest. Wil jij ook een exclusief optreden op je bijzondere avond? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Onze pakketten en shows

Hier onder een korte omschrijving van eenaantal concepten die wij aanbieden. De meeste bruiden kiezen voor twee verschillende shows. Bijvoorbeeld de oriëntal show rond half negen en de henna ritueel show rond half tien. Maar het is ook mogelijk om slechts één show, of zelfs drie shows te boeken. Samen kunnen wij bespreken, wat het beste past bij jou en bij je feest. 

Entree van de bruid show

De entree show is jouw spectaculaire binnenkomst op het feest. We begeleiden je de zaal in en eenmaal op de dansvloer sta jij als een koningin in het midden. Wij dansen om je heen. Hierbij zijn verschillende choreografieën, attributen en kostuums mogelijk. Na deze opening kun jij een nummer mee dansen met ons, als verrassing voor de gasten. Deze choreografie leer je bij ons in een prive les van 1,5 uur. Eventueel kunnen we na deze show je vriendinnen uitnodigen om mee te dansen op dansmuziek die je zelf mag uitkiezen.

Oriëntal dans show

De Oriëntal show is een dansshow van 15 minuten met allerlei verschillende onderdelen. Het het is een indrukwekkend en vrolijk stukje entertainment. De Oriëntal heeft als doel om jouw gasten te vermaken maar ook om iedereen in een super vrolijke dans-sfeer te brengen. In deze show brengen wij glitter en glamour, energie en plezier. Er is keuze uit vele kleuren en types kostuums, van geheel bedekt tot blote buik en splitten. Suggesties voor de muziek keuze zijn welkom. Wij doen alles in overleg met jou. 

Henna ritueel show

Tijdens de henna ritueel show dragen wij stijlvolle, geheel bedekte jurken. Vele kleurcombinaties zijn hierbij mogelijk. Wij maken een mooie match met jouw jurk. Het henna ritueel is meeslepend mooi en natuurlijk een tikje emotioneel, net als onze muziek en choreografie. We begeleiden jou (en eventueel je verloofde) naar binnen. Jij mag op de dansvloer blijven staan en je verloofde mag  alvast gaan zitten. Onze dans brengt een ode aan jou en het bijzondere moment. Aan het einde van de dans begeleiden we je naar de henna bank. 

Moderne after party show

De After Party Show wordt in Turkije al regelmatig op henna feesten gegeven. Na het henna ritueel verkleedt de bruid zich in een baljurk of cocktail jurk. Samen met de danseressen komt zij opnieuw binnen op het feest. De afterparty brengt een luxe night club sfeer. De muziek heeft een beat en de kostuums en choreografie zijn modern. Uiteindelijk wordt gezorgd dat er zo veel mogelijk dames de dansvloer op komen om te genieten van de laatste uurtjes van het feest. Als je het feest een eersteklas moderne twist wilt geven is de after party show een echte aanrader. 

Onze meest recente inspirerende foto’s en video’s vind je op onze instagram pagina!